Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР взяла участь у 5-му засіданні Керівного комітету Проєкту ЄС


22.07.2022 16:57

Юрій Шаповал, член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, 22 липня 2022 року взяв участь у п`ятому засіданні керівного комітету проєкту ЄС EU-FAAR «Впровадження практики ЄС з бухгалтерського обліку, фінансової звітності та аудиту в Україні».

Про це йдеться на вебсайті НКЦПФР.

У межах проєкту НКЦПФР разом із Національним банком України, Міністерством фінансів України, Органом Суспільного нагляду за аудиторською діяльністю продовжують співпрацю над запровадженням фінансової звітності в єдиному електронному форматі за таксономією МСФЗ XBRL.

Запровадження звітності за МСФЗ XBRL має багато переваг, включаючи посилення прозорості фінансової звітності та показників ефективності діяльності підприємств, безкоштовний та доступний обмін бізнес-інформацією, підвищення інвестиційної привабливості шляхом надання міжнародно зрозумілих та порівнянних структурованих фінансових даних.

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | НКЦПФР | Юрій Шаповал | МСФЗ | XBRL |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.