Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР звертає увагу інвесторів: ліцензію ФК «Новий Львів» анульовано


20.08.2021 15:53

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку звертає увагу громадян, що ліцензію товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Новий Львів» анульовано, і товариство повинно негайно припинити провадження діяльності з управління майном на фінансовому ринку.

Про це йдеться на вебсайті НКЦПФР.

Так, у зв’язку з набранням законної сили постанови Верховного Суду України від 11.08.2021 по справі №380/11600/20 щодо скасування ухвали про забезпечення позову, ліцензія ТОВ «Фінансова компанія «Новий Львів» (ідентифікаційний код юридичної особи – 37964899) на провадження професійної діяльності на ринках капіталу – діяльності з управління майном для фінансування об’єктів будівництва та/або здійснення операцій з нерухомістю є анульованою.

Ключовою метою створення фонду фінансування будівництва (ФФБ) є отримання довірителями/інвесторами у їх власність житла або інших об’єктів інвестування.

Комісія закликає громадян бути обачними перед тим, як інвестувати свої кошти!

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | Новий Львів | ліцензія | ФФБ | НКЦПФР |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.