Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Опублікована програма XVI Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу


13.08.2013 10:37

Опублікована програма XVI Міжнародного Форуму Учасників Ринку Капіталу, який відбудеться з 19 по 22 вересня 2013 року в пансіонаті "Море" (м. Алушта, Крим).

Організатори форуму - фондові біржі ПФТС та "Українська біржа" - запрошують Вас приєднатися до цього заходу.

Представники інвестиційної індустрії, промислового сектору, підприємців України та зарубіжних країн зберуться на щорічному Форумі Учасників Ринку Капіталу для обговорення актуальних питань ринку капіталу.
До участі у Форумі також запрошені члени уряду, представники Міністерства фінансів, НБУ, ФДМУ, НКЦПФР, вищі державні чиновники, відомі фінансисти, фахівці з питань інвестування та представники компаній-емітентів, міжнародних фінансових організацій, професійних об'єднань.

Під час пленарних та секційних засідань Форуму планується обговорення наступних тем:

• Розрахунково-клірингова інфраструктура ринку.
• Розвиток ринку боргових інструментів.
• Перспективи запуску нових інструментів на біржовому ринку.
• Відновлення вітчизняного ринку акцій.

Програма форуму

Для участі у Форумі необхідно заповнити Заявку на участь та відправити її до Оргкомітету: Україна, 01601, м. Київ, вул. Шовковична, д. 42/44, ПФТС; факс: (044) 277-50-01. E-mail: forum@pfts.com.
Більш детальну інформацію про Міжнародному Форумі Учасників Ринку Капіталу Ви можете отримати звернувшись до Оргкомітету: Андрій Коломієць (ПФТС, 044 277 50 03, 050 462 09 74), Катерина Шагіна ("Українська біржа").

Форум проходить за підтримки Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД).

Генеральні медіапартнери: - Видання № 1 про можливості "ІнвестГазета" та портал Delo.ua.

Медіапартнери: інформаційне агентство Cbonds, портал Investfunds.ua, FundMarket, УАІБ, SMIDA, IRA, Асоціація «Фондове Партнерство».


 


Теги: | "Українська біржа" | ПФТС | АРІФРУ |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.