Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Порядок оприлюднення повідомлення емітентами цінних паперів про здійснення публічної пропозиції


22.02.2018 12:18

НКЦПФР затвердила Порядок оприлюднення повідомлення емітентами цінних паперів про те, що вони вважаються такими, що здійснювали публічну пропозицію цінних папері (засідання від 13 лютого 2018 року.) Порядок наразі знаходиться на державній реєстрації в Міністерстві юстиції України.

Документ розроблено з метою врахування норм, передбачених Законом України від 16.11.2017 року №2210-VІІІ щодо спрощення ведення бізнесу та залучення інвестицій емітентами цінних паперів.

Всі емітенти (крім ІСІ), що здійснювали публічне розміщення цінних паперів до дня набрання чинності цим Законом, вважаються такими, що не здійснювали публічної пропозиції цінних паперів, окрім тих емітентів, які оприлюднили відповідне повідомлення у порядку, встановленому НКЦПФР.

Оприлюднення повідомлення здійснюється шляхом розміщення у розміщення в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР про ринок цінних паперів www.stockmarket.gov.ua, розміщення на власному веб-сайті та подання до Комісії.

Терміни публікації:
– у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії та на власному веб-сайті протягом 1 робочого дня після дати прийняття уповноваженим органом емітента відповідного рішення, але не пізніше 10:00 години другого робочого дня після дати прийняття рішення;
– подання до Комісії протягом 7 робочих днів після дати прийняття уповноваженим органом емітента відповідного рішення.

У повідомленні зазначається:
– інформація про емітента: повне найменування; ідентифікаційний код юридичної особи, місцезнаходження, адреса власного веб-сайту;
– дата прийняття рішення уповноваженим органом емітента та назва уповноваженого органу;
– вид цінних паперів, реєстраційний номер та дата реєстрації свідоцтва про реєстрацію випуску цінних паперів, міжнародний ідентифікаційний номер цінних паперів, до яких прийнято рішення уповноваженим органом емітента стосовно їх публічної пропозиції;
– додаткова інформація, яку емітент вважає за необхідне оприлюднити для всебічного та точного висвітлення інформації;

Повідомлення подається до Комісії у паперовій формі, засвідченій підписом керівника емітента, та додається документ, що підтверджує прийняття рішення уповноваженим органом емітента.

Джерело: веб-сайт НКЦПФР

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.