Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Посли країн G7 заявили про важливість виконання умов програми МВФ і макрофінансової допомоги ЄС


12.04.2021 17:18

Посли країн "Великої сімки" (G7) на зустрічі з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем наголосили на важливості виконання умов програми stand-by Міжнародного валютного фонду (МВФ) і макрофінансової допомоги Європейського Союзу.

"Учора посли G7 зустрілися з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем для обговорення широкого кола питань. Вони підтвердили свою підтримку зусиль України в реалізації реформ і наголосили на важливості виконання умов програми stand-by МВФ і макрофінансової допомоги ЄС", - повідомляється в акаунті G7 в Твіттері в суботу, 10 квітня, передає «Інтерфакс-Україна».

Крім того, посли G7 "визнали щоденні виклики боротьби з Covid-19".

Вони обговорили перебіг реформ і важливість ефективного управління у військово-промисловому комплексі та інших галузях економіки України.

Дипломати також закликали Україну до подальшого внеску в глобальні зусилля з протидії зміні клімату, наголошується в повідомленні.

 

Джерело: «Інтерфакс-Україна»


Теги: | G7 | Велика сімка | МВФ | ЄС |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.