Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Прес-конференція: «Як залучити українського приватного інвестора до фондового ринку»


16.02.2012 12:04

У вівторок, 21 лютого 2012 р., об 11.00 у прес-центрі «Інтерфакс-Україна» відбудеться спільна прес-конференція АРІФРУ, FundMarket і Асоціації «Фондове Партнерство» на тему: «Як залучити українського приватного інвестора до фондового ринку».

Прес-конференція присвячена офіційному запуску ренкінга прозорості та відкритості компаній-учасників фондового ринку в рамках проекту АРІФРУ, Асоціації «Фондове Партнерство» і FundMarket «Культура ведення бізнесу на фондовому ринку України». На прес-конференції організатори проекту розкажуть про концепцію проведення ренкінга, методологію та основних тенденціях у питанні розкриття інформації учасниками фондового ринку України.

В рамках прес-конференції будуть висвітлені наступні питання:

  • Відкритість та прозорість на фондовому ринку України: реалії інфраструктури та очікування приватних інвесторів;
  • Ренкінгпрозорості та відкритості компаній-учасників фондового ринку України: принципи побудови, методологія, прогнози та очікування;
  • Інвестиційна привабливість: нефінансові показники відкритості та прозорості у питанні прийняття рішень.

В прес-конференції візьмуть участь:

Юрій Бойко– директор Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України

Ірина Заря   – президент Асоціації «Фондове Партнерство»

Роман Мотичак  – керівник інтернет-порталу FundMarket

Як повідомлялося раніше, створення ренкінга компаній-учасників фондового ринку є першим етапом масштабного проекту АРІФРУ, FundMarket і Асоціації «Фондове Партнерство». Ренкінг спрямований на  проведення початкових робіт зі збору та обробки даних з офіційних веб-сайтів учасників для подальшого якісного аналізу в рамках діючої програми АРІФРУ «Культура ведення бізнесу на фондовому ринку України».

Ренкинг працюватиме на постійній основі. Оновлення інформації здійснюватиметься один раз на квартал. Результатом проекту стане створення ресурсу з постійно поновлюваними ренкінгами в режимі он-лайн у відкритому доступі.

Детальна інформація про захід:

Дата: 21 лютого 2012 р.

Час: з 11.00 до 12. 00

Місце проведення: прес-центр інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» (вул. Рейтарська, 8/5а)

 

З питань акредитації учасників і представників ЗМІ звертатися:

Ольга Цілик,

керівник проекту FinPR

р.тел. (044) 390-73-18

факс. (044) 390-73-19

skype: olga.tsilyk

o.tsilyk@finpr.com.ua

 

Інформаційна довідка:

АРІФРУ– Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку» почало свою діяльність в 1998 р. Основною метою організації є всебічний розвиток інфраструктури фондового ринку та забезпечення його відповідності світовим стандартам. З 2007 року Агентство є Уповноваженою особою з розкриття інформації емітентів цінних паперів в загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР про ринок цінних паперів. У 2003 році фахівці АРІФРУ створили Єдиний інформаційний масив даних про емітентів цінних паперів - Інтернет-портал www.smida.gov.ua.

Асоціація «Фондове Партнерство»– (раніше - Асоціація ПФТС) – створена в лютому 1996 року як професійне об'єднання торговців цінними паперами. На сьогоднішній день є найбільш авторитетною бізнес-асоціацією професійних учасників ринку цінних паперів, визнаної серед професіоналів, представників органів державної влади та інвесторів на ринку цінних паперів як в Україні, так і за її межами.

FundMarket– Інтернет-портал, завдання якого полягає в оперативному наданні різної професійної інформації для обслуговування інтересів всіх учасників фондового ринку: інвесторів, емітентів, фінансових посередників; у висвітленні в on-line-режимі найбільш важливих подій, процесів і тенденцій, властивих вітчизняним і глобальним ринків капіталу.

FinPR– перша в Україні спеціалізована компанія в сфері фінансового PR і комунікаційного консалтингу. Компанія надає комплексні послуги з інформаційного супроводу клієнта з метою налагодити його ділову репутацію, тим самим підвищуючи інвестиційну привабливість.


Теги: | АРІФРУ | фондовий ринок | професійні учасники | ренкінг | публічність компаній | культура ведення бізнесу |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.