Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Президент України підписав Закон щодо діяльності фінансового сектору під час війни


16.08.2022 10:12

Президент України Володимир Зеленський 15 серпня 2022 року підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей діяльності фінансового сектору у зв’язку із введенням воєнного стану в Україні» (законопроєкт № 7465-1).

Документ спрямований на підтримку стабільної роботи фінансового сектору під час війни, йдеться на сайті регулятора.

На виконання Закону Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку схвалила рішення, яке визначає строки подання професійними учасниками ринків капіталу та організованих товарних ринків звітних даних та відомостей під час дії воєнного стану.

Зазначимо, що регулятор відводить проміжок часу, який має бути достатнім для підготовки та надання потрібної документації. Більш детально зі строками та вимогами можна ознайомитися за посиланням.

Звітування та дотримання встановлених законодавством норм забезпечить прозорість та регульованість процесів. Наразі в умовах відновлення роботи ринків це є надзвичайно важливим.

 

Джерело: вебсайт НКЦПФР


Теги: | Володимир Зеленський | фінанси | фондовий ринок | війна |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.