Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Refinitiv публікуватиме повний перелік даних ринку держоблігацій України


18.06.2021 15:51

17 червня компанія Refinitiv оголосила про співпрацю з Міністерством фінансів щодо розкриття інвесторам розширеного переліку даних на ринку державних внутрішніх і зовнішніх облігацій України.

Refinitiv запустив спеціальний розділ у своєму фінансовому терміналі Eikon, де представлені вичерпні дані та аналітика ринку державних облігацій в Україні, повідомляється на вебсайті Міністерства фінансів.

На веб-сторінці міститься інформація про календарі аукціонів, вторинні позабіржові (OTC) ринкові котирування, бенчмарки та інша важлива інформація для місцевих учасників ринку і міжнародних інвесторів.

«Наша мета полягає у створенні прозорого та інтегрованого ринку державних облігацій в Україні. Нові спеціальні сторінки даних у Refinitiv пропонують вичерпну інформацію про ринкову активність Мінфіну, а також відповідні політики та нормативні акти», – зазначив урядовий уповноважений з питань управління держборгом Юрій Буца.

Він додав, що нові веб-сторінки надають інформацію про держборг, внутрішні облігації (ОВДП), кредитні рейтинги, економічну статистику та інші дані для інвесторів, які розглядають можливість інвестування в держоблігації України.

«Ми пишаємося тим, що є частиною стратегії Міністерства фінансів України стосовно сприяння прозорості та підвищення обізнаності інвесторів щодо важливих економічних даних, що стосуються України», – зазначив керуючий директор із питань Центральної та Східної Європи в Refinitiv Антоніо Де Грегоріо.

Він також підкреслив, що ця співпраця підтверджує прихильність Refinitiv до розвитку української економіки та сприятиме виконанню цілей Міністерства фінансів щодо збільшення обізнаності інвесторів про перспективи зростання в Україні.

Refinitiv є частиною LSEG (London Stock Exchange Group) та глобальним постачальником інфраструктури та даних фінансових ринків.

 

Джерело: вебсайт Міністерства фінансів, FinClub


Теги: | Refinitiv | облігації | ОВДП | ОЗДП | борг |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.