Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

«РНБА та АРІФРУ проведуть дослідження практики застосування МСФЗ в Україні»


29.08.2012 15:55

Міжнародна громадська організація “Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів” за підтримки Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України проводить дослідження щодо практики застосування українськими компаніями Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ).

Метою цього дослідження є систематизація практики застосування МСФЗ в Україні, виявлення проблемних питань та вироблення конкретних пропозицій щодо удосконалення законодавства у цій сфері. «Ми виходимо зтого, що імплементація МСФЗ в Україні дозволить підвищити довіру бізнесу, сприятиме зростанню потенціалу фондового ринку та збільшенню інвестиційній привабливості країни», - зауважив Юрiй Бойко директор АРІФРУ.

В свою чергу, на думку Віце-президента РНБА Олени Макеєвої практика перших кроків застосування МСФЗ в Україні дозволить своєчасно виокремити проблемні питання та напрацювати доречні пропозиції.

Опитування є анонімним та досить коротким, але водночас містким. З його питаннями можна ознайомитись тут.

 

Результати дослідження будуть офіційно представлені на Українському саміті фінансових лідерів інституту Адама Сміта у вересні 2012 року, а також надіслані до законодавчих органів влади України. Ви також матиме нагоду ознайомитися із результатами дослідження на сайтах РНБА www.rnba.com.ua та АРІФРУ www.smida.gov.ua.

 

В разі, якщо у Вас виникнуть додаткові питання, будь-ласка, звертайтеся до офісу МГО РНБА:

Інна Депутат

+38 044 482 28 58

rnba@rnba.com.ua

www.rnba.com.ua

 

Інформаційна довідка:

Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів - неприбуткова організація, яка має на меті об’єднати зусилля професійних бухгалтерів і аудиторів для сприяння реформуванню та розвитку бухгалтерського обліку та аудиту в Україні з урахуванням процесів Європейської інтеграції, удосконаленню податкового законодавства та захисту законних професійних, соціальних та інших спільних інтересів своїх членів.

Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України є Уповноваженою особою за розкриття інформації емітентів цінних паперів в Загальнодоступній інформаційній базі даних НКЦПФР про ринок цінних паперів. Основною метою організації є всебічний розвиток інфраструктури фондового ринку та забезпечення його відповідності світовим стандартам.

 

   


Теги: | АРІФРУ | МСФЗ | фінансова звітність | РНБА | практика застосування |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.