Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Сьогодні Агентству з розвитку інфраструктури фондового ринку виповнюється 15 років


29.07.2013 10:09

Багато це чи мало сказати складно, але враховуючи вік вітчизняного фондового ринку, можемо сказати, що ми практично ровесники. Так склалося, що відзначаючи сьогоднішнє свято, ми можемо підвести підсумки 3-х річної діяльності тієї команди, яка сьогодні працює в Агентстві. Символічно ми виділили 15 наших досягнень, якими хочемо поділитися сьогодні з Вами.

За цей час ми:

1. Сформували і згуртували колектив, який з упевненістю можна назвати командою. Кожен з нас не тільки сумлінно ставиться до своєї роботи, але і розділяє основні принципи Агентства, такі як: професіоналізм, творчий підхід до вирішення будь-яких завдань і взаємоповага. Ми завжди вітаємо взаємодію всіх членів нашої команди, незалежно від посади, а також будь-які пропозиції які підвищують нашу ефективність. Ми віримо, що результат роботи команди більш цінний, ніж результат роботи окремої людини і завжди підтримуємо один одного.

2. Стали повноцінним інформаційно-консультаційним центром для емітентів. Ми щодня забезпечуємо їх інформаційну підтримку в телефоном режимі, в режимі електронної  пошти,  на нашому корпоративної сайті і на корпоративній сторінці в соціальній мережі Facebook. Щорічно ми обслуговуємо більше 8000 емітентів. Цього року ми провели цикл семінарів «Назустріч емітентам» і, відвідавши кожен обласний центр України, розповіли про практичні аспекти системи розкриття інформації.

3. Модернізували корпоративний сайт smida.gov.ua, таким чином, щоб всі учасники ринку змогли знайти на ньому повноцінну інформацію про систему розкриття в Україні. Результат не змусив себе довго чекати - за останній рік сайт Агентства відвідало 1,5 млн. осіб, користувачі переглянули близько 10 млн. сторінок.

4. Створили, систематизували і надали у вільному доступі близько 20 баз даних про учасників ринку цінних паперів.

5. Створили повноцінну лінійку продуктів, яку гідно оцінили наші клієнти. Ми не зупиняємося на досягнутому і постійно удосконалюємо наші сервіси.

6. Значно розширили клієнтську базу Агентства і вибудовуємо з нашими клієнтами довгострокові партнерські відносини. Серед них сьогодні не тільки великі вітчизняні підприємства, а й іноземні компанії.

7. Побудували партнерські відносини з нашими колегами і готові підтримувати їх у всіх починаннях,  які сприяють розвитку вітчизняного фондового ринку. Ми впевнені в їх підтримці щодо наших проектів.

8. Є ініціатором та / або активним учасників великих проектів, присвячених тематиці розвитку фондового ринку України, його прозорості та відкритості, в тому числі і на урядовому рівні.

9. Побудували якісну комунікацію з Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку. Агентство є учасником комітетів і різних проектів НКЦПФР, що дозволяє нам брати активну участь у розвитку фондового ринку.

10. Є видавництвом. Отримавши відповідне свідоцтво, сьогодні, ми видаємо спеціалізовану літературу по фондовому ринку.

11. Випускаємо газету «Вісник. Цінні папери. Київ ». На базі Агентства діє повноцінна редакція.

12. Координуємо проект «Фінансова грамотність населення України» в рамках якого, проводимо дослідницьку діяльність, зокрема «Ренкінг публічності компаній на фондовому ринку».

13. Фахівці Агентства довели свою компетентність і професіоналізм за 3 роки вивівши АРІФРУ зі збиткового стану. Ми не дозволили собі жодної затримки платежів. Сьогодні ми прибуткове підприємство, що надає повноцінний спектр послуг.

14. Досягли всього вище переліченого завдяки нашим клієнтам і партнерам, які оцінили наші результати. У 2013 році Агентство отримало нагороду «За розвиток інформаційної системи фондового ринку»

15. Можливо, ми щось упустили. Нам важлива оцінка кожного з Вас, бо саме вона найбільше мотивує нас до розвитку,  доповніть?


Теги: | АРІФРУ | smida |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.