Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Степанян змінив Люнгмана на посаді постпреда МВФ в Україні


01.07.2021 14:24

Провідний економіст Міжнародного валютного фонду в ОАЕ Вахрам Степанян змінив Йосту Люнгмана на посаді постійного представника МВФ в Україні.

Про це повідомило постійне представництво фонду в Україні, передає «Інтерфакс-Україна».

"Міжнародний валютний фонд призначив Ваграма Степаняна своїм постійним представником в Україні. На цій посаді він змінив Йосту Люнгмана", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, Степанян розпочав роботу 28 червня.

Як зазначила прес-служба постійного представництва фонду в Україні, Люнгман повертається в штаб-квартиру МВФ після чотирьох років на посаді постпреда МВФ в Україні.

"Зміна постійних представників є усталеною практикою ротації персоналу МВФ. Пан Степанян, громадянин Вірменії, працює в МВФ із 2008 року", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено на сайті МВФ, Степанян працював у Фонді в різних країнах, остання його посада - провідний економіст в ОАЕ. Також він працював над грошово-кредитними, фіскальними і структурними реформами в Албанії, Чорногорії, Угорщини, Румунії, Омані та інших країнах. До приходу в МВФ Степанян працював зі Світовим банком.

Нинішній постпред МВФ в Україні має ступені у сфері економіки, ділового адміністрування та фінансів Вірменського державного економічного університету, Американського університету Вірменії та Лондонського університету відповідно.

 

Джерело: «Інтерфакс-Україна»


Теги: | Вахрам Степанян | Йоста Люнгман | МВФ |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.