Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Україна залучить $170 млн кредиту Світового банку до кінця 2020 року, - Мінфін


14.12.2020 17:32

Україна до кінця 2020 року очікує залучити $170 млн кредиту Світового банку із виділених $300 млн.

Про це повідомило Міністерство фінансів, передає Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні, 14 грудня, між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку укладено угоду про Друге додаткове фінансування, спрямоване на подолання наслідків пандемії COVID-19, для проекту "Модернізація системи соцпідтримки населення України", - зазначив Мінфін у повідомленні на сайті.

"Головна ціль - це соціальна допомога та соцпослуги для малозабезпечених сімей, а також допомога постраждалим від негативного економічного впливу пандемії", - наводить прес-служба слова глави міністерства Сергія Марченка.

Як нагадав Мінфін, це друге додаткове фінансування зазначеного проекту, загальна сума за кредитом для нього має становити $750 млн.

Як повідомлялося, Рада виконавчих директорів Світового банку в ніч на суботу ухвалила рішення про надання Україні позики $300 млн для Другого додаткового фінансування, спрямованого на подолання наслідків пандемії COVID-19, до проекту "Модернізація системи соціальної підтримки населення України".

 

Джерело: вебсайт Міністерства фінансів, Інтерфакс-Україна


Теги: | Світовий банк | економіка | бізнес | COVID-19 | кредит |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.