Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Усі заплановані зустрічі в рамках місії МВФ пройшли добре, - Рашкован


24.12.2020 14:39

Усі заплановані зустрічі місії Міжнародного валютного фонду (МВФ), яка розпочалася 21 грудня, відбулися добре.

Через дистанційний характер роботи місії та новорічні свята вона може тривати дещо довше за звичайні два календарні тижні.

Про це повідомив заступник виконавчого директора МВФ Владислав Рашкован, передає Інтерфакс-Україна.

"Перебіг переговорів є конфіденційною інформацією, тому я ніколи публічно його не коментую і не відповідаю, як відбувається місія. Можу тільки сказати, що всі заплановані зустрічі, і на найвищому рівні, і на експертному рівні, за три дні були проведені та минули добре", - написав Рашкован у Facebook у четвер.

"...Сподіваюся, що незабаром (через пару місяців) ми зможемо організувати розмову глави МВФ з керівництвом країни для того, що висловити слова обопільної вдячності та поваги після отримання чергового траншу", - додав Рашкован.

За його словами, дистанційний формат роботи й різниця в часі між Києвом і Вашингтоном дають змогу працювати 4-5 годин замість звичайних 8-10, що може дещо затягнути роботу місії.

"Зважаючи на свята, що наближаються, місія розпочалася в понеділок, 21 грудня, пропрацювала три дні до 23 грудня і продовжиться вже після новорічних свят. У середньому місія триває повних 10-12 робочих днів (тобто трохи більше ніж два календарні тижні). Проте дистанційний характер місії, а також різниця в часі в 7 годин між Вашингтоном і Києвом залишає на кожен день тільки 4-5 годин роботи замість 8-10 робочих годин у Києві під час звичайної місії. Тож не виключаю, що ця місія може бути трохи довшою", - зазначив Владислав Рашкован.

Джерело: Інтерфакс-Україна


Теги: | МВФ | stand by | кредит |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.