Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Віднині державна реєстрація ТОВ здійснюватиметься онлайн


12.07.2019 11:32

Міністерство юстиції України та Державне агентство з питань електронного урядування України презентували нову електронну послугу з реєстрації ТОВ, що діє на підставі модельного статуту.

Про це інформує прес-служба Мінюсту.

Онлайн-послуга забезпечить:

– онлайн-реєстрацію ТОВ з можливістю формування необхідної редакції модельного статуту шляхом вибору відповідних пунктів або використання редакції за замовчуванням;

– можливість одночасного подання заяви на застосування спрощеної системи оподаткування; – можливість одночасної реєстрації платником податку на додану вартість;

– можливість переходу на роботу на підставі нового модельного статуту для чинних ТОВ, що працюють на підставі власної редакції установчих документів.

Е-послуга реалізована у вигляді покрокової анкети з детальними підказками та не потребує сканування документів, оскільки для проведення реєстрації вони створюються автоматично на порталі та мають бути завірені електронними підписами всіх засновників.

Таким чином, зареєструвати товариство з обмеженою відповідальністю, що діє на підставі модельного статуту, тепер можна за кілька хвилин в режимі онлайн та без складних бюрократичних процедур.

Реалізація нового онлайн-сервісу – крок до покращення умов ведення бізнесу в Україні, який вдалося реалізувати Міністерству юстиції України за підтримки Державного агентства з питань електронного урядування України в межах програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва.

Джерело: FinPost


Теги: | ТОВ | реєстрація | бізнес | регулювання | послуги |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.