Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ представляє нове програмне забезпечення для формування квартальної звітності емітентами –SimpleReports.


04.07.2011 16:05

АРІФРУ представляє нове програмне забезпечення для формування квартальної звітності емітентами SimpleReports.

 

04.07.11. Київ.

АРІФРУ (Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України») розробило і впровадило нове програмне забезпечення для формування квартальної звітності емітентами – SimpleReports.

Програму розроблено на базі Qt framework. Функціонал програми надає користувачам низку унікальних можливостей, зручний та зрозумілий інтерфейс програми дозволяє максимально оптимізувати роботу з формами звітності.

У SimpleReports реалізовано можливість перегляду і корегування помилок, які виникають під час формування звітності. При цьому модуль перевірки включає в себе повноцінний набір фільтрів, які застосовуються прийомною програмою ДКЦПФР, що дозволяє користувачам корегувати можливі помилки ще на стадії заповнення і одразу подавати правильно оформлені документи в Комісію.

Нове програмне забезпечення дозволяє максимально завантажувати дані з раніше сформованих звітів, навіть якщо структуру звітності було змінено.

«ПрограмаSimpleReportsробить трудомістку процедуру подачі квартальної звітності простою та зручною для емітентів. Впевнений, що надалі цей сервіс буде широко використовуватися учасниками ринку», – вважає начальник відділу інформаційних технологій АРІФРУ Володимир Чуб.

Програма знаходиться у вільному доступі (реєстраційні ключі відсутні). Таким чином, скористатися всіма перевагами SimpleReports можна, безкоштовно завантаживши програму на Інтернет порталі АРІФРУ– http://smida.gov.ua/support/soft/kvart.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь у прес-службу АРІФРУ за:

e-mail press@smida.gov.ua

тел. 095 273 73 41.

 

Інформаційна довідка:

АРІФРУ– державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку» розпочала свою діяльність в 1998 р. Основною метою організації є всебічний розвиток інфраструктури фондового ринку та забезпечення його відповідності світовим стандартам. З 2007 року Агентство є Уповноваженою особою з розкриття інформації емітентів цінних паперів в Загальнодоступній інформаційній базі даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів. В 2003 році спеціалістами АРІФРУ створено Єдиний інформаційний масив даних про емітентів цінних паперів - Інтернет-портал www.smida.gov.ua


Теги: | програмне забезпечення | квартал |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.