Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ продовжує вдосконалювати систему розкриття інформації


24.02.2014 10:11

АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України) продовжує планомірну роботу над вдосконаленнямінформаційної системи на ринку цінних паперів. Так, Агентство підготувало чергові напрацювання, що спрямовані на підвищення доступності інформації та її комфорту для користувачів.

«Тільки-но презентувавши оновлену інформаційну систему фондового ринку і отримавши схвальні відгуки від колег та учасників ринку, ми слідуємо нашим основним принципам – максимальній орієнтації на зручності для клієнтів – і поспішаємо представити нові ініціативи, а саме – можливість перегляду нерегулярної інформації в форматі XML і появу розділу «Повідомлення емітентів».І все це – в єдиному рубрикаторі», - розповів про роботу АРІФРУ Юрій Бойко, його Директор.

Спеціалісти АРІФРУ провели ряд робот з удосконалення баз даних. «Ми продовжуємо дотримуватись концепції формування профілів компаній, щоб будь-який користувач мав можливість на одній сторінці побачити всю інформацію про підприємство, – повідомив за чашкою ранкової кави Володимир Чуб, заступник директораАгентства. – Відтак, у розділі «Особлива інформація (XML)» подання інформації про вагомі події у діяльності компаній стало більш структурованим, додано також інформацію про підсумки випуску цінних паперів у форматі – PDF».

Інформація про діяльність КУА також стала більш прозорою. НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) відтепер розкриває інформацію про виключення фонду з ЄДРІСІ, а також про скасування випуску цінних паперів фондів. Перелік інформації, що розкривають самі компанії з управління активами, теж було розширено, і її також можна побачити на сайті Агентства.

Зазначимо, що відповідні зміни пов’язані з прийняттям Комісією нового Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів (№ 2826).


Теги: | розкриття інформації | бази даних |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.