Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Дмитро Тевелєв розповів про ключові дії регулятору для стимулювання фондового ринку


19.12.2011 15:24

Дмитро Тевелєв, Голова НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку), взяв участь у засіданні круглого столу «Фондовий ринок України: виклики для влади та бізнесу», на якому фондова та інвестиційна спільнота обговорила поточний стан та тренди ринку, дії уряду та регуляторів для розвитку ринку цінних паперів, а також майбутнє фондового ринку України. Захід був організований Асоціацією «Фондове партнерство» й Інститутом Горшеніна та відбувся 19 грудня 2011 р.

За словами пана Тевелєва, на сьогодні на розгляді Верховної Ради України знаходяться сім законопроектів, розроблених Комісією, спрямованих на вирішення таких актуальних завдань як розвиток біржового сегменту фондового ринку, вдосконалення інфраструктури фондового ринку, зокрема, визначення правових основ функціонування депозитарної системи, а також посилення захисту прав інвесторів.

«Перш за все, наші ініціативи щодо стимулювання розвитку ринку покликані сприяти протидії дестабілізації вітчизняного фондового ринку та забезпечення подальших позитивних змін, а також залученню додаткових інвестицій в економіку країни», - резюмував очільник регулятора.

 


Контакти:
Прес-секретар ДКЦПФР
Юлія Жулій
тел. + 38 044 254 25 53
 


Теги: | ДКЦПФР | Дмитро Тевелєв |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.