Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

До уваги емітентів: наближається звітний період


19.03.2013 15:12

Шановні емітенти, наближається звітний період. У зв'язку з цим, нагадуємо Вам про порядок і строки розкриття річної інформації на фондовому ринку:

  • розміщення в Загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії про ринок цінних паперів - у строк не пізніше 30 квітня року, наступного за звітним;
  • опублікування у офіційному друкованому виданні - у строк не пізніше 30 квітня року, наступного за звітним;
  • на власному веб-сайті відповідно до вимог законодавства перед поданням до Комісії;
  • подання до Комісії - не пізніше 1 червня року, наступного за звітним.

Також, звертаємо Вашу увагу, що 22 січня 2013 р.набрали чинності зміни до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів № 1591.Дані зміни торкнулися формату та структури подачі інформації. Кожного дня ми отримуємо велику кількість звернень з проханням роз’яснити різні аспекти розкриття інформації на фондовому ринку України. У зв’язку з цим,  фахівцями Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку розроблена порівняльна таблиця змін до Положення про Розкриття інформації емітентами цінніх паперів, яка знаходиться на сайті www.smida.gov.ua за посиланням http://smida.gov.ua/docs/1591table.pdf. Сподіваємося, ця інформація буде корисна для Вас.

Оновлене програмне забезпеченнядля  формування електронних форм регулярної  та нерегулярної  інформації, що розкривається емітентами цінних паперів,   знаходиться на  www.smida.gov.ua за посиланням http://smida.gov.ua/support/emitents/programne_zabezpechennya  у вільному доступі і є БЕЗКОШТОВНИМ!

Вся корисна інформація, яка може стати у нагоді при розкритті знаходиться на www.smida.gov.ua у розділі Підтримка

З докладним описом інформаційних, юридичних та інших послуг Агентства Ви можете ознайомитися у розділі Послуги

 Дякуємо за співпрацю!

Теги: | розкриття інформації | звітний період |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.