Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

До уваги учасників системи розкриття інформації на фондовому ринку!


10.01.2014 09:28

З 01 січня 2014 року Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) запровадила Інформаційно-технічну підтримку (ІТП) для суб'єктів розкриття інформації на фондовому ринку. Відповідне рішення було розглянуто і схвалено на засіданні Колегії АРІФРУ, яке відбулося 22 листопада 2013 року.

Для того, щоб стати користувачем нової послуги Вам необхідно пройти процедуру реєстрації на сайті http://www.stockmarket.gov.ua/ та укласти договір з АРІФРУ, а також здійснити оплату річного календарного абонентського обслуговування. Абонплата за використання ІТП буде становити 540 гривень на рік (з урахуванням ПДВ).

У зв’язку із виникненням питань щодо порядку реєстрації та укладення договору Агентство повідомляє, що для проходження процедури реєстрації та отримання необхідних документів (договір, рахунок, акт виконаних робіт) необхідно пройти за даним посиланням - http://www.stockmarket.gov.ua/registration/.

Також, в розділі Інструкції є докладна інструкція про порядок дій в даному випадку - http://www.stockmarket.gov.ua/faq

У разі виникнення питань Ви можете звертатись за телефонами: (044) 287-56-70 – приймальня; (044) 498-38-15/16 – відділ по роботі з клієнтами;  (044) 287-56-73 – телефон-факс в автоматичному режимі або надсилати нам листи на e-mail: office@smida.gov.ua.

Сподіваємося на продовження співпраці у новому році, а також Ваше розуміння і підтримку!

 

З повагою,

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України»

 

Довідка:

Нова послуга орієнтована на більшу зручність і комфортність для користувачів сервісів системи розкриття інформації та підтримку і модернізацію системи в цілому.

Головне нововведення ІТП - Особистий кабінет, який стане своєрідним «пультом управління» для Вас, де в режимі онлайн буде доступна вся історія щодо процесу розкриття інформації, статус інформації, що розкривається, і причини нерозміщення інформації у вигляді помилок, які одразу ж видно. Також Ви матимете можливість отримувати консультації з технічних питань процедури розміщення інформації. Крім того, отримаєте можливість внесення змін у всі поля ідентифікаційного бланка, в той час коли до впровадження ІТП для зміни контактних даних необхідно було проходити платну процедуру перегенерації коду. Також буде продовжена практика підтримки і оновлення безкоштовного програмного забезпечення формування звітності.

Оскільки кожне нововведення потребує перехідного періоду, відведено термін на укладення договору про ІТП - з 01 січня по 20 лютого 2014 року. Щоб уникнути порушення процесу розкриття інформації суб'єктам, що не підписали договір, на цей період надається доступ до системи розкриття інформації на 10 календарних днів з моменту першого входу. 01 березня 2014 року суб'єктам, які не уклали договір, доступ до Особистого кабінету буде обмежено.


Теги: | ІТП |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.