Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

До уваги користувачів Кабінету інформаційних послуг


23.05.2024 17:25

Шановні клієнти! Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (далі – Агентство), що є авторизованим надавачем інформаційних послуг на ринках капіталу та професійних організованих товарних ринках, згідно з умовами діючої редакції Договору публічної оферти про надання інформаційних послуг (далі – Договір оферти), а саме п.4.4.7., повідомляє про проведення планових робіт з технічного обслуговування ПТК Агентства з частковим обмеженням у наданні Послуг, а саме з 29.05.2024 року з 18.00 год. по 30.05.2024 року 9.00 год. (за київським часом) буде обмежено можливість оприлюднення інформації та подання звітних даних до Комісії, що будуть прийняті Агентством через Особистий кабінет. Протягом вказаного часу буде недоступний офіційний вебсайт Агентства https://www.smida.gov.ua але можливий доступ до Особистого кабінету за посиланням https://cabinet.smida.gov.ua/login Вся інформація, що буде направлена до Агентства через Особистий кабінет протягом часу обмеження Послуг, буде оприлюднена та/або подана до Комісії відразу після відновлення Послуг.

Також повідомляємо, що протягом указаного часу технічних робіт буде відсутня можливість отримання послуг Агентства юридичними та фізичними особами-нерезидентами.

 

З повагою,

ДУ «АРІФРУ»


Теги: | АРІФРУ | сайти |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.