Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

ДУ “АРІФРУ” отримала атестат відповідності КСЗІ для бази даних Stockmarket


24.10.2018 14:50

ДУ “АРІФРУ” отримала  атестат відповідності КСЗІ для бази даних Stockmarket

 

Державна установа “Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України” (ДУ АРІФРУ) отримала атестат відповідності КСЗІ для Загальнодоступної бази даних Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про ринок цінних паперів (stockmarket.gov.ua).

Отриманню атестата відповідності КСЗІ передувала робота по модернізації інформаційних систем ДУ “АРІФРУ” протягом останнього року. Спеціалісти агентства виконали необхідні організаційні і інженерно-технічні заходи, спрямовані на забезпечення захисту інформації від розголошення, витоку і несанкціонованого доступу.

“Наявність атестату доводить, що система захисту інформації, яка побудована в Агентстві, забезпечує захист інформації відповідно до нормативних вимог, прийнятих в нашій державі. Для всієї команди Агентства це скромна, але важлива відзнака”, - зазначив директор ДУ “АРІФРУ” Ігор Доброван.

До кінця року Агентство також планує отримати атестати відповідності КСЗІ для бази даних SMIDAта поштового сервісу “Емітент”, які є важливими частинами інфраструктури фондового ринку.

 

Довідкова інформація: 

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (АРІФРУ) створена у 1998 році. Агентство здійснює організаційне, технічне та ресурсне забезпечення реалізації повноважень НКЦПФР в сфері розкриття інформації на ринку цінних паперів.

Stockmarket.gov.ua- це інформаційний ресурс, який є основою ефективної взаємодії між регулятором, емітентами, інвесторами та громадськістю у частині реалізації повноважень НКЦПФР щодо оприлюднення і доступу до інформації про діяльність емітентів цінних паперів.


Теги: | атестат | КСЗІ | захист інформації |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.