Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Керівники ДКЦПФР взяли участь у міжнародних заходах у Лондоні


05.12.2011 15:14

Прес-реліз

Керівники ДКЦПФР (Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку)за сприяння проекту агенції USAID «Розвиток фінансового сектору» взяли участь у міжнародних галузевих заходах, що мали місце у Лондоні (Великобританія). Так, Євген Воропаєв, Директор департаменту з питань контрольно-правової роботи ДКЦПФР, відбув із візитом на Щорічний міжнародний семінар «Регуляторна реформа – у Великобританії та світі», що проходив з 29 листопада по 1 грудня. У свою чергу, Олена Величко, заступник директора департаменту методології регулювання ринку цінних паперів ДКЦПФР, 27 - 30 листопада представляла Комісію на семінарі-зустрічі професійних організацій бухгалтерів і аудиторів та організацій, залучених до розробки стандартів, що також проходив у столиці Великобританії.

Що стосується заходу, присвяченого регуляторній функції, то в його рамках велося обговорення питань правозастосування на ринках капіталу, підготовки наглядачів, корпоративного управління, а також захисту прав споживачів. За словами пана Воропаєва, подібні зустрічі на міжнародному рівні необхідні керівникам регулятора, в першу чергу, задля налагодження співробітництва з закордонними колегами, обміну досвідом з іншими фахівцями й аналізу власного розвитку, порівняння різноманітних концепцій регулювання для вибору найбільш оптимальних та їх впровадження в українських реаліях.

Якщо говорити про семінар-зустріч професійних організацій бухгалтерів і аудиторів та регуляторів фінансових ринків, то цей захід був організований перш за все задля обговорення питань, що пов’язані із провадженням Міжнародних стандартів фінансової звітності у різних країнах. Зокрема, участь у семінарі брали саме ті фахівці, що безпосередньо залучаються до розробки стандартів. ДКЦПРФ приділяє значну увагу розкриттю фінансової інформації за Міжнародними стандартами фінансової звітності , а також достовірності цієї інформації , що підтверджується аудиторським звітом (висновком), також складеному за Міжнародними стандартами аудиту. Це сприяє покращенню інвестиційного клімату в Україні шляхом підвищення прозорості  фондового ринку.


Теги: | ДКЦПФР | USAID | МСФО |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.