Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Криптовалютная біржа Liqui припинила діяльність


28.01.2019 18:03

Криптовалютная біржа Liqui оголосила про закриття через відсутність подальшого економічного сенсу і неможливість забезпечувати ліквідність.

Представники компанії попередили клієнтів, що у них є 30 днів на виведення коштів, після чого платформа не гарантує, що буде підтримувати роботу сайта.

«Всі запити на виведення коштів оброблятимуться через службу підтримки, поки останній користувач не виведе свої активи», - написали представники Liqui.

Вони додали, що з користувачів, які залишать свої активи на біржі, буде стягуватися щоденна комісія. У компанії підкреслили, що біржа може повернутися до роботи, але це залежатимевід умов на ринку.

Криптовалютная біржа Liqui була створена українцями в середині 2016 року для англомовних клієнтів. Влітку 2017 року відбувся злом акаунтів клієнтів - з рахунків було викрадено грошові кошти. Торгова площадка підтримувала близько 150 цифрових валют.

 

Джерело: Фінансовий клуб


Теги: | Liqui | біржа | криптовалюта |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.