Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР внесе зміни до порядку реєстрації випуску опціонних сертифікатів


06.04.2012 11:45

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) на своєму черговому засіданні, що мало місце 3 квітня 2012 року, схвалила проект рішення «Про внесення змін до Порядку реєстрації  випуску опціонних сертифікатів та проспекту їх емісії».

«Ми прийняли рішення про комплексне вдосконалення порядку реєстрації випуску опціонних сертифікатів та проспекту їх емісії, по-перше, задля його відповідності ринковим потребам та реаліям та з метою приведення цього нормативно-правового акту у відповідність до законодавства, насамперед, до Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні» та Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок»», - зауважує Алла Папаіка, Директор Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР.

За словами пані Папаіки, зміни, викладені в оновленому Порядку, передбачають додаткові вимоги до емітентів, що мають намір здійснити випуск опціонних сертифікатів з поставкою, базовим активом якого є об’єкт будівництва. Окрім того, зміни до порядку передбачатимуть необхідність надання до Комісії звіту про наслідки виконання зобов’язань емітента щодо поставки базового активу та інші зміни, розроблені з метою приведення нормативно-правового акту у відповідність до вимог чинного законодавства. 

Зауважимо, що документ вже було обговорено з учасниками ринку та громадськістю. Найближчим часом планується його погодження з профільними міністерствами та відомствами.


Теги: | НКЦБФР | опціонні сертифікати | проспект емісії |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.