Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

НКЦПФР взяла участь в конференції «Модернізація ЖКГ на засадах державно-приватного партнерства» Обговорення


11.09.2012 17:39

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) взяла участь в конференції «Модернізація ЖКГ на засадах державно-приватного партнерства», що відбулася 11 вересня 2012 року у м. Запоріжжя. Регулятор на заході представляла Наталія Хохлова, заступник директора департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР. Пані Хохлова свою доповідь присвятила питанню залучення інвестицій до інфраструктурних проектів шляхом випуску облігацій.

«Муніципальні облігації є надзвичайно ефективним інструментом для залучення додаткових коштів у бюджет міста і важливо, аби про таку можливість знали представники місцевої влади. Взагалі, випуск облігацій внутрішньої місцевої позики – це один із найбільш ефективних способів залучення коштів інвесторів, який є водночас прекрасною альтернативною банківським кредитам. На сьогоднішній день вже вісімнадцять місцевих рад на території України скористалися такою можливістю. Завдяки залученню додаткових коштів місцеві ради можуть реалізовувати проекти капітального будівництва чи реконструкції об’єктів міста, витрачати залучені фінанси на ремонт доріг, запровадження енергозберігаючих технологій, реконструкцію зовнішнього освітлення міста тощо», - відзначила у своєму виступі Наталія Хохлова.

До участі у зустрічі були також запрошені представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами, а також іноземні експерти в галузі державно-приватного партнерства з Польщі, Казахстану та Росії.

Організаторами конференції виступили Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Торгово-промислова палата України, Запорізька обласна державна адміністрація, Запорізька торгово-промислова палата та Український центр сприяння розвитку публічно-приватного партнерства.


Теги: | новості | НКЦПФР |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.