Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Прем'єр України має намір за рік вийти на створення фондового ринку


25.09.2020 16:06

Глава уряду України Денис Шмигаль повідомив про розпочаті консультації з фахівцями щодо створення фондового ринку в Україні.

"Переконаний, із залученням міжнародних експертів ми розвинемо цю тему і за рік вийдемо на створення фондового ринку", - наводить прес-служба уряду слова прем'єра із зустрічі з Американською торговельною палатою (ACC), що відбулася 24 вересня.

Шмигаль не уточнив інших деталей, але висловив сподівання, що представники АСС приєднаються до цього процесу, передає Інтерфакс-Україна.

Прем'єр вдруге за місяць зазначив, що відсутність працюючого фондового ринку через майже 30 років незалежності України є злочином, а вигоди від роботи фондового ринку можна побачити на прикладі сусідніх країн.

У середині червня голова виконкому Нацради реформ при президенті України Міхеіл Саакашвілі повідомив про плани Нацради розглянути проект Київського фінансового центру.

 

Джерело: Інтерфакс-Україна


Теги: | фондовий ринок | АСС |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.