Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Президент підпише закон про Бюро економічної безпеки найближчими днями


19.03.2021 13:05

Президент України Володимир Зеленський підпише закон про Бюро економічної безпеки протягом найближчих декількох днів, повідомила заступник глави Офісу президента Юлія Свириденко.

"Я думаю, що найближчими днями він буде підписаний", - сказала вона під час засідання парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики в четвер, 18 березня, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Раніше засновники Центру національної стійкості та розвитку Олександр Данилюк, Павло Клімкін та Руслан Рябошапка закликали президента України Володимира Зеленського ветувати законопроект №3087-д "Про Бюро економічної безпеки України".

Верховна Рада наприкінці січня ухвалила закон про БЕБ – новий центральний орган виконавчої влади, на який покладаються завдання щодо протидії правопорушенням, які посягають на функціонування економіки держави. Спікер парламенту Дмитро Разумков підписав його 12 лютого.

 

Джерело: «Інтерфакс-Україна»


Теги: | БЕБ | президент | економіка | Володимир Зеленський |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.