Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Сайт SMIDA – всі публічні бази даних на одному Інтернет-порталі


25.11.2011 12:10

Прес-реліз

АРІФРУ – доповнило свій портал SMIDA.gov.ua додатковими базами даних інформаційною системою ЕСКРІН та Державним реєстром випусків цінних паперів.

Відтепер відображення всієї інформаційної системи ЕСКРІН в режимі «он-лайн» візуалізовано на порталі. Це в свою чергу дозволяє зацікавленим особам отримувати актуальну інформацію відразу всіх частин Загальнодоступної бази даних Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку в одному місці. Дані зі stockmarket.gov.ua та ЕСКРІН тепер в єдиній формі відображення та з постійним оновленням інформації.

Державний реєстр випусків цінних паперів вперше реалізований в зручному форматі для користувачів на сайті SMIDA.gov.ua, що дозволяє отримати достовірну інформацію про всі випуски цінних паперів в Україні.

«Доповнення новими базами даних нашого ресурсу реалізовано, в першу чергу, з метою відкритості та прозорості фондового ринку - зазначає Юрій Бойко, Директор Агентства – ми акумулюємо інформацію на одному Інтернет-порталі та робимо її зручною та доступною для користувачів».

 

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь до прес-служби АРІФРУ:            

 e-mail: press@smida.gov.ua

 тел. +38 (044) 498 38 16


Теги: | АР ІФРУ | SMIDA | ЕСКРІН |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.