Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ оновило програмне забезпечення для розкриття інформаціі згідно до останніх регуляторних змін


31.03.2014 10:03
 АРІФРУ оновило програмне забезпечення для розкриття інформаціі згідно до останніх регуляторних змін
 
АРІФРУ (Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України), маючи на меті вдосконалення  інформаційноі системи на ринку цінних паперів, актуалізувало програмне забезпечення з урахуванням нині діючих вимог до розкриття інформації емітентів.
Так, Агентством  було оновлено розроблене раніше програмне забезпечення SimpleXMLReports, яке дозволяє формувати нерегулярну та регулярну інформацію відповідно до вимог нового Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів №2826, яке діє з 01.01.2014 року.
 
«Ми раді презентувати нове програмне забезпечення, що дозволить учасникам ринку своєчасно, якісно і зручно скласти  звітність згідно до нових форм. Воно безкоштовне та вже доступне - кожен учасник ринку має можливість завантажити його на нашому сайті http://smida.gov.ua/ у розділі «Підтримка». Значна частина учасників ринку вже використовують це програмне забезпечення для підготовки своєі звітності», - повідомив Володимир Чуб, заступник директора Агентства.
 
Нагадаємо, що Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів № 2826 було прийнято НКЦПФР 03.12.2013 року та набуло чинності з 01.01.2014 року. Фахівці АРІФРУ підготували необхідне програмне забезпечення для формування та передачі інформаційної звітності емітентами згідно до актуалізованого нормативного документу у січні поточного року, а наразі доопрацювали його у зв'язку з прийняттям відповідного Наказу, що затверджує схеми XML квартальної та річної звітності.

Теги: | програмне забезпечення | SimpleXmlReports |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.