Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Триває конкурс з розробки програмного забезпечення для складання фінансової звітності у форматі iXBRL


13.12.2019 15:00

DAI Global LLC, виконавець Проекту «Трансформація фінансового сектору в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує конкурс серед кваліфікованих IT компаній з розробки програмного забезпечення для складання фінансової звітності у форматі iXBRL.

Тендерний пакет документів можна скачати за посиланням.

Запитання можна надсилати до 18:00 за київським часом 18 грудня 2019 року на електронну адресу: ProcurementFST@dai.com.

Пропозиції мають бути подані до 18:00 за київським часом 30 грудня 2019 року на адресу: ProcurementFSTInbox@dai.comЗверніть увагу, що пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу!

Кінцевий термін та електронна адреса для запитань відрізняються від кінцевого терміну та електронної адреси для подання пропозицій.

Проєкт «Трансформація фінансового сектору» – це чотирирічна програма (з жовтня 2016 р. по грудень 2020 р.), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується компанією DAI Global LLC (DAI).

Мета Проєкту – перетворити фінансовий сектор України на прозору, справедливу та диверсифіковану систему, яка підтримує підприємства усіх розмірів та слугує потребам громадян. Проєкт буде підтримувати реформування фінансового сектору в Україні та надаватиме допомогу за такими напрямами: підвищення довіри до банківського сектору; розширення доступу до фінансів у небанківському фінансовому секторі; розширення застосування електронних фінансів; реформування пенсійної системи; а також інформаційно-освітня робота з вразливими групами населення для сприяння їх більш активній участі у фінансовій діяльності.

Скачати  Оголошення про прийом пропозицій

 

Джерело: веб-сайт НКЦПФР


Теги: | iXBRL | IT |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.