Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Вісім українських стартапів представляють Україну на виставці "CES-2019" у Лас-Вегасі


10.01.2019 17:30

На одній з найбільших у світі виставок споживчої електроніки «Consumer Electronics Show 2019», яка з 8 по 11 січня проходить у Лас-Вегасі (штат Невада, США), Україна представлена власним технологічним павільйоном «Ukraine Tech Pavilion».

Цього року Україну представляють вісім стартапів, які презентують різноманітні ідеї та розробки: від модульного освітлення фотостудій до харчового 3D принтера.

Участь українських компаній у такому масштабному заході як CES-2019 свідчить про важливість розвитку інноваційного вектору у співробітництві України з США та про зацікавленість з боку потенційних інвесторів в українських ідеях, зазначають в Посольстві України в США.

«В 2018 році стартапи, які вирушили до Лас-Вегасу, змогли продати свій продукт або домовилися про партнерство з такими компаніями як Tesla, Lockheed Martin, Bosch, Samsung. Ми впевнені, що стартапи, які перемогли цього року, презенують Україну на найвищому рівні. Ми вибрали найкращих і найпідготовленіших до виставки», - розповіла Ольга Афанасьєва, виконавчий директор Української асоціації венчурного капіталу та прямих інвестицій (UVCA).

Довідка

Consumer Electronic Show (CES) – одне з найбільших технологічних шоу в світі, яке проходить щороку в Лас-Вегасі і збирає близько 180 000 відвідувачів з усього світу на площі, еквівалентній 35 футбольним полям.

 

Джерело: Посольстві України в США, UVCA


Теги: | стартап | CES | виставка | технології |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.