Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

Політика конфіденційності

У вигляді .pdf

Додаток 1 до Договору

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ


(Політика конфіденційності Державної установи «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України»)

Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» (далі – Агентство) приділяє велику увагу конфіденційності даних своїх клієнтів. Скориставшись послугами Агентства, клієнт довіряє Агентству свої персональні дані і має право знати мету їх обробки. Агентство докладає всіх зусиль, щоб зберегти персональні дані в безпеці. Агентство діє в інтересах клієнтів і не приховує інформації про обробку персональних даних.

Це Положення про конфіденційність поширюється на всі види інформації, яку збирає Агентство через інформаційні системи або по інших каналах, пов'язаних з цими системами (наприклад, за допомогою електронних повідомлень, що надходять у відділ по роботі з клієнтами).

Агентство має право змінювати умови цього Положення. У разі внесення змін, що стосуються прав клієнтів (наприклад, якщо Агентство матиме намір обробляти персональні дані в цілях, відмінних від тих, що були раніше вказані в цьому Положенні про конфіденційність), Агентство зобов’язане повідомити про такі зміни до початку нової діяльності.

Якщо ви не згодні з цим Положенням про конфіденційність, Агентство просить вас утриматися від користування своїми послугами.  Якщо ви згодні з цим Положенням про конфіденційність, тоді Агентство має право використовувати ваші дані з метою та у спосіб, визначені цим Положенням.

Терміни, що вживаються у цьому Положенні, вживаються у значеннях згідно Закону України «Про захист персональних даних».

Персональні дані, які збирає Агентство

Реєстрація клієнта в інформаційній системі на сайті https://smida.gov.ua для користування послугами Агентства передбачає запит певної персональної інформації фізичної особи (персональних даних): ПІБ,  контактні дані (телефон, адреса електронної пошти), платіжні дані. Крім того, Агентство  збирає деякі дані з вашого комп'ютера, телефону, планшета або іншого пристрою, який ви використовуєте для доступу до послуг Агентства, наприклад, IP-адреса.

Мета обробки та використання персональних даних, які збирає Агентство

Агентство може використовувати інформацію про вас для різних цілей, у тому числі:

  • Для реалізації бухгалтерських операцій (формування первинних бухгалтерських документів);
  • Для забезпечення надання послуг, які ви запросили, і направлення вам відповідної інформації;
  • Для виконання вимог Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку щодо подання інформації у вигляді адміністративних даних з метою ідентифікації повноважень уповноваженої особи суб’єкта подання;
  • Надсилати вам повідомлення щодо стану, етапу чи результату надання послуг;
  • Надсилати вам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення), що надаються третіми особами або нами. При цьому, ми не несемо ніякої відповідальності за зміст, наданих третіми сторонами послуг або товарів;
  • Надавати новини та інформацію про роботу Агентства та нові можливості  використання послуг Агентства, що на думку Агентства, буде представляти інтерес для Вас;
  • Персоналізувати і поліпшити надання послуг і забезпечити індивідуальний підхід;
  • Реалізовувати будь-які інші цілі в межах чинного законодавства, для яких інформація була зібрана.

Погоджуючись з цим Положенням, Ви даєте згоду на обробку та передачу інформації до Агентства.

Обмін персональними даними з третіми особами

Агентство може передавати Ваші дані третім особам, яких ми залучаємо для надання вам послуг, наприклад: фінансові установи, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку, а в деяких випадках державні або інші компетентні органи, якщо того вимагає закон. Ми не торгуємо Вашими персональними даними і не віддаємо їх у тимчасове користування.

Безпека та захист персональних даних

Всі інформаційні системи Агентства мають вбудовану комплексну систему захисту інформації відповідно до вимог законодавства щодо захисту інформації державних ресурсів. Агентство під час надання послуг приймає розумні заходи для захисту інформації від втрати, крадіжки, неправильного використання та несанкціонованого доступу, розкриття, зміни та знищення.

Контроль використання персональних даних

Ви завжди можете скористатися правом ознайомитися з переліком персональних даних, які зберігаються в Агентстві. Отримати огляд персональної інформації, а також звернутись з запитаннями щодо цього Положення про конфіденційність, Ви можете, надіславши відповідний запит на електронну адресу office@smida.gov.ua.

Зберігання інформації

Агентство зберігає і використовує персональні дані на стільки, на скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано Агентством та чинним законодавством доцільним. 

 
Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України»
 
 Редакція чинна від 18 лютого 2019 року
 
_______________  Директор  І.Р. Доброван 

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.